#1 SYARIKAT PERKHIDMATAN SEO MALAYSIA

JADIKAN LAMAN WEB ANDA JURUJUAL 24/7

Strategi SEO Malaysia Kami Yang Terbukti Akan Membantu Anda Menguasai Pasaran & Pesaing Serta Mendorong Lebih Banyak Keuntungan Untuk Bisnes Anda Dengan Mengambil Alih Google!

Trafik Yang Menguntungkan. ROI Yang Lebih Baik. Secara Konsisten!

Kedudukan SEO dan trafik adalah hebat, tetapi jika pelawat tersebut tidak menukar kepada dolar sebenar, itu tidak penting. Apa yang saya pentingkan ialah berapa banyak hasil dan keuntungan yang boleh saya bawa ke perniagaan anda.

Tempah Perundingan Peribadi Anda Sekarang!

Dalam Masa 3 Bulan, Kami Akan Memaksimakan Trafik Permintaan Pelanggan Untuk Laman Web Anda Secara Konsisten!

Nama saya Robin Ooi dan kepakaran saya adalah untuk meningkatkan keuntungan perniagaan anda dan melonjakkannya ke peringkat yang seterusnya melalui sistem Penjanaan Permintaan Pelanggan SEO yang komprehensif.

Saya menceburi industri pemasaran dalam talian selama hampir sedekad, dan mempunyai pengalaman yang mendalam bermula dengan sistem pemasaran berkomisen sehingga mengasaskan syarikat pemasaran dalam talian, dan kini memfokuskan minat dan kepakaran dalam SEO untuk menjana permintaan pelanggan.

Inilah yang anda boleh jangkakan apabila bekerja dengan kami:

 • Ketenangan fikiran
 • Melihat perniagaan anda berkembang dengan pesat
 • Tiada kontrak untuk mengikat anda
 • Pulangan yang lebih lumayan bernanding dengan saluran-saluran pengiklanan yang lain
 • Tidak membazir masa. Jika sistem saya tidak berkesan untuk perniagaan anda, saya akan maklumkan dan anda boleh berundur diri

Walaupun terdapat pelbagai cara untuk menarik pelawat ke laman web anda, kami bersependapat bahawa pengoptimuman laman web untuk kedudukan enjin carian yang baik menawarkan pulangan pelaburan yang lumayan. Daripada pengiklanan klik berbayar, lebih baik anda menikmati aliran pelawat percuma yang berminat ke laman web anda dari keputusan kedudukan enjin carian yang baik di enjin carian utama seperti Google, Yahoo!, dan Bing. Banyak keputusan kajian menunjukkan bahawa pengguna enjin carian jarang melihat melepasi beberapa halaman hadapan keputusan enjin carian dan hampir tiada yang berniat untuk melihat melepasi halaman pertama. Jika laman web syarikat anda tidak tertera dalam halaman-halaman hadapan enjin carian, maka anda tidak mungkin boleh bergantung kepada keputusan asal enjin carian sama sekali.

Syarikat Perkhidmatan SEO Malaysia: Kami Berjaya Apabila Anda Berjaya

SEO-Company-MalaysiaAnda perlu berhati-hati apabila memilih syarikat SEO di Malaysia pada hari ini. Ini kerana enjin carian masa kini adalah lebih bijak, malah hasil keputusan carian kompetitifnya disemak secara manual oleh manusia. Ini bermakna bahawa taktik lama menggunakan banyak pautan murah di laman web atau kata kekunci spam tidak berfungsi lagi. Taktik sebegini tidak mungkin akan membantu laman web anda, sebaliknya mungkin akan menjejaskannya.

Bagaimanakah Kami Berbeza Berbanding Dengan Syarikat SEO Yang Telah Ketinggalan Zaman?

Kami mengambil berat tentang perniagaan anda dan laman web anda sebab kami berkemampuan menarik minat pelanggan dan mereka kembali berulang kali. Kami mempunyai pengalaman luas dalam pelbagai bidang perniagaan, dan kami tahu cara menyelidik laman web dengan berkesan untuk mengenal pasti cara yang berkesan dari industri yang berbeza. Sebagai contoh, taktik yang perlu kami gunakan untuk laman web perniagaan tempatan adalah berbeza daripada taktik yang akan kami cadangkan untuk sebuah syarikat antarabangsa. Kami tidak akan menyediakan penyelesaian semua dalam satu kepada semua, tetapi kami akan menyediakan program reka khas yang akan meningkatkan keputusan kedudukan enjin carian laman web anda pada harga yang sangat berpatutan. Selain bergantung kepada kenaikan keputusan kedudukan enjin carian yang cepat, kami juga menumpukan perhatian kepada taktik kenaikan keputusan kedudukan enjin carian yang stabil dan selamat untuk memastikan anda selamat daripada kemungkinan penalti.

Bagaimana Kami Mencapai Kedudukan Enjin Carian yang Hebat?

Terdapat tiga perkara yang mempengaruhi kedudukan laman web anda:

 1. * Kandungan laman web anda
 2. * Struktur susunan laman web anda
 3. * Pautan dan petikan rujukan untuk laman web anda

Dengan memfokuskan pada peningkatan skor SEO laman web anda dalam ketiga-tiga kategori tersebut, kami dapat menaikkan keputusan kedudukan laman web anda. Kami mungkin mencadangkan petikan kandungan untuk mengambil kesempatan ke atas terma-terma baik yang boleh membawa anda lebih banyak permintaan & perniagaan. Kami juga mungkin mencadangkan perubahan ke atas struktur organisasi laman web anda untuk memudahkan bot enjin carian dan pelawat untuk mencari kesemua halaman laman web anda. Akhir sekali, kami akan mencari sumber pautan dan petikan berkualiti yang akan menampilkan laman web anda untuk perhatian orang ramai dan keputusan enjin carian yang positif.

Bagaimana SEO Yang Berkesan Akan Membantu Perniagaan Saya?

Baiklah, kami sedar kepentingan SEO, tetapi bagaimana ia akan membantu perniagaan anda? Bagaimanakah berada di bahagian atas keputusan carian Google akan membawa kepada lebih banyak permintaan & lebih ramai pelanggan?

Biar saya tujukan soalan lain untuk menjawab soalan tersebut: apa kata sekiranya anda mempunyai jurujual automatik yang menghantar pelanggan yang telah pun dilayakkan terlebih dahulu kepada perniagaan anda tanpa mengira waktu?

Itulah kelebihan dan manfaat SEO untuk perniagaan anda.

Ingat bagaimana dulu orang biasa membuka buku direktori Yellow Pages apabila mereka mempunyai keperluan untuk mencari pembekal perniagaan atau perkhidmatan?

Pada zaman ini, Google seumpama buku direktori Yellow Pages, cuma ia lebih interaktif dan mesra pengguna. Tambahan pula, kemajuan teknologi masih berkembang untuk mengikuti & memenuhi keperluan pelanggan hari ini - pelanggan anda.

Sekiranya anda masih tidak yakin, berikut adalah beberapa statistik yang menunjukkan kepentingan SEO & 10 Sebab Melabur Dalam SEO Organik:

 1. Pelanggan-pelanggan berpotensi yang diperoleh melalui SEO mempunyai kadar kejayaan 14.6% ditukarkan kepada pelanggan baharu, berbanding 1.5% daripada pengiklanan cetakan.
 2. 90% pengalaman dalam talian bermula dengan enjin carian.
 3. Enjin carian mengawal 300% lebih banyak trafik daripada gabungan semua rangkaian sosial.
 4. Google mengawal 70% pasaran enjin carian.
 5. Akan terdapat 100 bilion carian dilakukan pada enjin carian bulan ini.
 6. 75% daripada pencari tidak akan melihat melepasi halaman pertama keputusan hasil carian.
 7. 18% daripada trafik organik akan berada di kedudukan #1 dalam Google, 10% kedudukan #2 dan 7% kedudukan #3.
 8. Dianggarkan 89% pengguna akan menggunakan enjin carian untuk membuat keputusan pembelian pada tahun 2014
 9.  75% pencari dilapor mengabaikan pengiklanan berbayar untuk memilih keputusan hasil carian organik.
 10. Menjelang 2023, sehingga 2/3 daripada semua carian akan datang daripada peranti mudah alih.

Sama ada anda menggunakan Google AdWords (dibincangkan di bawah) atau SEO konvensional, yang paling penting ialah anda berada di bahagian atas keputusan carian Google. Jika anda tidak ditemui di Google, maka bersedia untuk bergulung tikar!

Apa yang benar-benar menarik ialah jumlah trafik yang pergi ke tiga-tiga tempat pertama di Google. Lihat peta haba di bawah untuk ilustrasi yang lebih jelas sebab 3 tempat teratas adalah yang paling penting:

Heatmap SEO Malaysia

Dalam imej, merah gelap menunjukkan kawasan dengan bilangan klik yang sangat tinggi, manakala garis merah tebal di tengah-tengah peta haba menunjukkan potongan memisahkan bahagian bawah.

Bahagian atas halaman merujuk kepada bahagian halaman yang sentiasa mendapat perhaitan ramai tanpa melihat ke bawah.

Seperti yang anda lihat, hanya 3 hingga 5 hasil pertama dalam imej di atas yang diberi perhatian. Itulah sebabnya kedudukan ketiga teratas dalam keputusan carian adalah jauh lebih baik daripada kedudukan di tempat 4 hingga 10, walaupun kesemuanya masih di halaman pertama. Secara statistik, halaman pertama mendapat 20% kadar trafik.

Adakah SEO Cuma Satu Gimik Yang Tidak Tahan Lama?

Anda mungkin tidak akan meluangkan masa berada di sini dan membaca sekiranya SEO dianggap hanyalah satu gimik. Tapi apa pun, jawapan yang jelas ialah SEO ini bukan gimik.

SEO ialah kaedah pemasaran masa hadapan. Ia membolehkan anda mencipta aliran trafik pelanggan sasaran yang stabil ke laman web anda, ia sememangnya tidak ternilai.

 

Sekiranya anda sudah mempunyai laman web yang mampu menjana pulangan yang diingini, SEO akan membuka dimensi baharu dan melonjakkan perniagaan anda ke peringkat seterusnya. Sebaliknya, jika laman web anda kurang berkesan, tetapi perniagaan tanpa talian anda adalah mantap, maka kempen SEO yang berjaya akan membolehkan anda menguji dan mengubah suai saluran jualan dalam talian anda dengan sempurna.

Apa-apa pun situasi perniagaan anda, SEO pasti akan memberi manfaat berlebihan dari segi dalam talian secara khusus untuk perniagaan anda dengan kos yang efektif. Ringkas katanya, SEO mempunyai potensi untuk pulangan terbesar berbanding dengan bentuk pengiklanan yang lain.

Walaubagaimana pun, kempen SEO yang tidak dilaksanakan dengan baik adalah seumpama membuang duit ke dalam longkang. Biasanya, kempen SEO yang buruk melibatkan satu daripada dua masalah berikut:

 1. Anda menggunakan taktik yang boleh dipersoalkan atau ketinggalan zaman untuk mempromosikan laman web anda.
 2.  Anda mengoptimumkan kegunaan kata kunci yang salah; sama ada penyasaran pelanggan yang salah atau kata kunci yang dipilih tidak mendapat carian yang mencukupi untuk dioptimumkan.

Mujurlah, pada penghujung buku ini, anda akan tahu cara merancang dan menjalankan kempen SEO yang berkesan, serta cara mengelakkan kesilapan yang yang biasa dilakukan oleh pemula.

Daripada Pengarang Terlaris Amazon...

Your SEO Sucks
Your SEO Sucks

Apa Orang Lain Katakan:

Nasihat SEO yang berkesan.Saya memiliki beberapa laman web/blog dan strategi dalam buku ini merupakan peringatan dan penyegar hebat tentang teknik terbaik dalam industri SEO.

G. McFadden, Amerika Syarikat

Panduan Pintar dan Pelan Tindakan Jelas untuk Pengoptimuman Enjin Carian.Anda pastinya perlu membaca buku ini untuk mentafsirkan SEO, untuk membongkar mitos bahawa SEO boleh diperoleh dengan cepat dengan menguasai rahsia Google, dan untuk menyelaraskan strategi penerbitan dan pemasaran anda sendiri.

Alex Prosper, Amerika Syarikat

Peralatan digital yang mesti anda peroleh!Ia merupakan panduan bertulis yang baik dan mempunyai strategi SEO yang membuahkan hasil apabila taktik lain gagal. Ia penuh dengan nasihat yang jelas dan senang difahami serta masuk akal.

Piaras O Cionnaoith, Ireland

Berucap Di Acara Tempatan...

SEO Training Seminar Malaysia

Robin juga berceramah untuk institusi pendidikan dan acara korporat berkaitan industri lain. Setelah mengasaskan dua agensi digital yang berpangkalan di Australia dalam dekad yang lalu, beliau telah mengharungi dan menghirup perjalanan keusahawanan dari bawah. Beliau membawa bersamanya pelbagai ilmu dan pengalaman untuk dikongsi dalam dunia keusahawanan dan pemasaran digital. Oleh itu, Robin amat gemar berkongsi perjalanan dan topik keghairahan SEO dengan khalayak yang betul.

Jika anda rasa acara anda akan mendapat manfaat daripada salah satu perkongsian langsung Robin, dan ingin menjemputnya untuk berceramah, sila hubungi kami hari ini.

Klik Di Sini - Hubungi Robin Untuk Ceramah Persendirian >>

Anda Dapat Semua Manfaat & Banyak Lagi...

 • Rancakkan Perniagaan Anda

  Anda akan melihat peningkatan eksponen dalam hasil perniagaan anda terus daripada perkhidmatan Penjanaan Permintaan Pelanggan SEO saya

 • Penyelesaian yang direka cipta khas

  Saya tidak percaya pada penyelesaian semua dalam satu untuk semua pihak. Saya akan menasihati perkara yang diperlukan oleh perniagaan anda supaya ia beroperasi dengan cekap serta berdaya saing, dan bukannya membazirkan sumber ke atas kerja lain yang tidak memberi kesan langsung kepada keuntungan.

 • Dapatkan Idea Penguasaan Dalam Talian Yang Pintar

  Mendahului yang lain dengan mempelajari strategi dalam talian terkini daripada pakar industri untuk kelebihan sendiri. Biar kami yang melakukan segala persiapan, anda cuma perlu melaksanakannya.

 • Kuasai Industri Anda

  Saya akan membantu anda menguasai industri serta menewaskan persaing-pesaing lain. Kedudukan keputusan enjin carian yang mantap, penjanaan permintaan pelanggan yang lebih menguntungkan dan tingkatkan hasil perniagaan anda.

 • Fokuskan Masa Yang Lebih Kepada Perniagaan Teras Anda

  Biar saya bereskan keperluan pemasaran dalam talian anda dengan mencipta saluran penjanaan permintaan pelanggan yang menguntungkan untuk anda. Anda hanya perlu fokus pada perniagaan teras anda dan tukarkan permintaan pelanggan kepada $$$$

 • Kekal Kemas Kini

  Jangan risau tentang perubahan semasa dalam trend SEO. Saya dan pasukan saya akan memastikan laman web anda kekal dikemas kini dan mampu menahan sebarang perubahan algoritma Google pada setiap masa

Ubah Cara Anda Mendapat Lebih Ramai Pelanggan, Selamanya.

Tempah Konsultasi Peribadi Anda Sekarang!

Membongkar Mitos SEO

Search Engine Optimization Malaysia

KEDUDUKAN VS. PENDAPATAN

Keputusan kedudukan laman web dan trafik yang tinggi adalah penting, TETAPI jika anda tidak boleh memanfaatkan daripadanya maka kesemua usaha akan tersia sahaja. Apa yang paling penting pada akhir harinya ialah amaun hasil perniagaan yang boleh dihasilkan oleh kempen pemasaran anda. 

Jangan mengulangi kesilapan dimana fokus cuma diberikan kepada keputusan kedudukan yang tinggi sahaja, sekiranya laman web anda berada di kedudukan #1 untuk kata-kata kunci yang spesifik tetapi tiada pencarian untuknya maka kemungkinan besar perniagaan anda tidak akan mendapat manfaat daripadanya.

IA SATU PERJALANAN. BUKAN SATU DESTINASI.

Pengoptimuman Enjin Carian ialah kemahiran yang sangat khusus sebab ia memerlukan kepakaran profesional yang cekap dan berpengalaman untuk melaksanakannya. Hanya guru SEO akan menumpukan segala dedikasi kerjaya mereka untuk mengikuti perubahan berterusan dan menambah baik sistem mereka untuk mencapai hasil terbaik untuk pelanggan mereka. Enjin Carian seperti Google terutamanya sentiasa melalui penukar algoritma setiap beberapa minggu untuk penambahbaikan mutu pengalaman pengguna. Search Engine Optimization Malaysia pastinya BUKAN sistem yang boleh ditetapkan dan diketepikan begitu sahaja.

SEO Company Malaysia
SEO Services Malaysia

HIDUP & BERNAFAS SEO!

Sebagai salah satu syarikat SEO terbaik di Malaysia, SEO adalah segalanya untuk kami. Ini bermakna kami menggunakan sistem gabungan SEO yang luas dan terbukti yang disasarkan untuk menghasilkan permintaan pelanggan untuk perniagaan anda. Sekiranya anda terserempak dengan syarikat SEO lain yang menawarkan pakej perkhidmatan SEO semua dalam satu dengan hanya kos yang rendah; baik anda membuat pertimbangkan yang sewajarnya.

Kenapa tunggu? Apabila Anda Boleh Mendahului Persaingan Anda, Sekarang Juga!

Tempah Konsultasi Peribadi Anda Sekarang!

Soalan Lazim (FAQ)

Adakah SEO Mampu Membantu Perniagaan Saya Melalui Pandemik Covid-19?

Jawapan ringkasnya ialah: YA. Bagaimana? Fikirkanlah, bagaimana Coronavirus telah mengubah tempat pasaran dan cara pelanggan anda membeli daripada anda tidak akan sama lagi. Jika bakal pelanggan anda tidak dapat mencari anda di Google, kemungkinan besar, mereka TIDAK AKAN membeli daripada anda! Tidak kira sejauh mana kebaikan produk atau perkhidmatan anda.

 

SEO memainkan peranan penting apabila mempengaruhi keputusan bakal pelanggan anda kerana mereka akan sentiasa menjalankan penyelidikan mereka sebelum membuat keputusan tentang keputusan pembelian di Google. Walaupun mereka mungkin pernah melihat iklan di Facebook atau Instagram.

 

Melabur dalam SEO untuk perniagaan anda adalah salah satu keputusan terbaik yang boleh anda buat pada tahun 2023.

Yang Manakah Menawarkan ROI Lebih Tinggi - SEM atau SEO?

SEM, atau Pemasaran Enjin Carian, sering digunakan untuk merujuk kepada iklan berbayar Google yang muncul di bahagian atas dan kanan atas kebanyakan hasil carian. Anda mungkin tertanya-tanya, mengapa perlu risau tentang SEO organik sedangkan anda hanya boleh membayar untuk berada di kedudukan teratas?

Google Adwords (platform pengiklanan berbayar Google) beroperasi berdasarkan Pay-Per-Click, yang bermaksud anda perlu membayar untuk setiap pelawat tunggal ke tapak web anda. Kos setiap klik boleh berkisar antara MYR0.50 hingga MYR100 bergantung pada pasaran anda. Dan ingat, bukan setiap klik adalah pelanggan baharu.

80% pengguna carian mengakui mengabaikan iklan berbayar, yang bermaksud anda membida terhadap pengiklan lain untuk bahagian pasaran carian yang agak kecil.

PPC tidak memaafkan; iklan anda mesti ditukar dengan baik, halaman pendaratan anda mestilah sangat berkaitan dan tawaran anda mesti menarik petunjuk anda. Jika tidak, anda membazirkan wang kerana anda tidak boleh mengawal siapa yang boleh atau siapa yang tidak boleh mengklik pada iklan anda. Untuk pengetahuan saya, ia mungkin pesaing anda, orang yang sedang mencari kerja, orang yang mengklik iklan anda secara tidak sengaja, dsb.

Nisbah kos pelanggan untuk PPC kekal linear, di mana SEO yang betul boleh menghasilkan hasil eksponen.

Pendek kata, SEO mengambil masa yang lebih lama, tetapi ia memberikan hasil yang lebih baik. Terdapat faedah untuk kedua-dua kaedah kedudukan di bahagian atas Google, dan jika anda mempunyai belanjawan untuk kedua-duanya, itu bagus! Walau bagaimanapun, kami akan menumpukan pada SEO dalam buku ini kerana ia akhirnya memberikan ROI yang unggul.

Selaju manakah Laman Web Saya Akan Berada di Puncak Keputusan Kedudukan Google?

Ia bergantung kepada siapa anda bertanya.

Syarikat SEO biasa akan memberitahu anda 6 – 12 bulan kerana kebanyakan mereka tidak tahu apa yang mereka lakukan. Garis masa itu memberi mereka banyak masa untuk memikirkan perkara yang sedang berlaku. Kemudian, jika anda masih tidak membuat ranking selepas enam bulan, siapa yang peduli? Mereka telah dibayar untuk kontrak enam bulan, jadi mereka tidak akan ragu-ragu untuk meninggalkan anda untuk kering.

Walau bagaimanapun, jika anda bertanya kepada seseorang yang benar-benar tahu apa yang mereka lakukan, jawapan saya ialah 2 – 12 minggu.

Saya suka mengatakan bahawa hanya mengambil masa seminggu untuk mendapat kedudukan di bahagian atas Google… Malah, saya telah meletakkan kedudukan tapak web serba baharu dalam masa 24 jam dalam salah satu kajian kes saya… Tetapi penasihat undang-undang saya telah mengesyorkan saya memberitahu semua pelanggan saya 2 – 12 minggu demi liabiliti.

SEO boleh menjadi lebih pantas daripada kebanyakan orang sedar, tetapi ia bergantung pada pesaing anda dan sejauh mana agresif mereka cuba untuk menduduki bahagian atas Google. Saya mempunyai pelanggan tiga kali ganda ROI mereka pada bulan ke-3 semata-mata kerana tiada orang lain dalam niche mereka melakukan SEO yang betul!

Perlu diingat bahawa jika tapak web anda telah dihukum oleh Google, ia akan mengambil masa yang lebih lama untuk mencapai 3 keputusan teratas. Ini kerana anda perlu menunjukkan kepada Google bahawa anda adalah tapak web yang boleh dipercayai sebelum mereka meletakkan anda sekali lagi.

Bagaimanakah Google Memutuskan Laman Web yang menduduki tempat pertama?

Ini adalah soalan berjuta-juta dolar yang semua orang ingin menjawab, bukan? Mengetahui jawapan kepada soalan ini adalah langkah pertama untuk kempen SEO yang menguntungkan. Nasib baik jawapannya mudah…

Semua SEO akhirnya datang kepada dua perkara: Autoriti dan Relevan.

Fikirkanlah – Matlamat Google adalah untuk memberikan pengguna pengalaman carian yang terbaik. Akal sehat akan memberitahu anda bahawa tapak web yang berwibawa (juga dibaca sebagai: popular) dalam nichenya dan berkaitan dengan carian pengguna harus berada di kedudukan teratas.

Autoriti dan Relevan = On-page dan Off-page SEO

Bagaimana SEO Yang Berkesan Akan Menambahbaikan Perniagaan Saya?

Baiklah, baiklah, kami tahu apa itu SEO, tetapi bagaimana ia akan membantu perniagaan anda? Bagaimanakah berada di bahagian atas Google akan membawa kepada lebih ramai pelanggan atau pelanggan?

Biar saya menjawab soalan itu dengan soalan lain: bagaimana jika anda mempunyai jurujual automatik yang menghantar petunjuk yang layak kepada perniagaan anda 24/7?

Itulah yang SEO boleh lakukan untuk perniagaan anda.

Ingat bagaimana orang biasa membuka buku telefon Yellow Pages mereka apabila mereka perlu mencari pembekal perniagaan atau perkhidmatan?

Nah, Google ialah Yellow Pages baharu, cuma ia lebih interaktif dan mesra pengguna. Selain itu, ia berkembang untuk mengikuti keperluan pelanggan hari ini. Pelanggan anda.

Perkhidmatan saya BUKAN untuk anda jika:

Walaupun saya ingin membantu, malangnya, saya faham bahawa perkhidmatan saya TIDAK sesuai untuk semua pihak.

 • Anda adalah perniagaan baharu dengan belanjawan yang sangat ketat atau hasil perniagaan yang tidak stabil.
 • Anda belum mengetahui cara untuk mengendali pertanyaan pelanggan berbayar anda (anda tidak mampu mengendalikan kemasukan permintaan pelanggan baharu)
 • Jika anda mengharapkan perkhidmatan saya untuk menyelesaikan corong jualan perniagaan anda atau menjadi jurulatih jualan anda
 • Jika anda menjangkakan hasil keajaiban serta-merta
 • Jika anda tidak bersedia untuk bergerak pantas atau menyesuaikan diri dengan trend dan perubahan pasaran
SEO Consultation

Walau bagaimanapun, jika anda bersedia untuk mengembangkan perniagaan anda secara eksponen, terbuka kepada idea baru dan bosan dengan hasil yang biasa-biasa saja..

Kami akan bersesuaian buat anda. Anda akan menjadi sebahagian daripada kumpulan pelanggan eksklusif saya yang mempunyai akses kepada teknik dan pembangunan SEO terkini dalam industri, dan pasukan Catapultz saya akan menguruskan segala-galanya.

Tempah Konsultasi Peribadi Anda Sekarang!

Jaminan Kepuasan 100%

Saya dan pasukan cuma tertumpu pada hasil dan berusaha untuk mengekalkan janji kami. Apa yang kami pentingkan ialah memastikan semua pelanggan kami melihat pulangan pelaburan yang besar dan peningkatan drastik dalam hasil perniagaan mereka. Kami mengambil serius tentang kepuasan pelanggan dan ingin mengekalkan rekod kepuasan 100% pada setiap masa. Sila semak SEO Kuala Lumpur, SEO PenangSEO Johor, Corporate SEO & SEO Singapore kami jika anda berada di lokasi yang disebut.

Direka Untuk Perniagaan Yang Layak Mendapat Kelebihan

Diasaskan pada 2015 oleh Robin Ooi, Catapultz Group Sdn Bhd ialah syarikat SEO Malaysia bereputasi besar yang berpangkalan di belakang ibu pejabatnya di Brisbane, Australia. Pengalaman 7 tahun Robin selaku pemasar internet yang berwibawa telah membantu ratusan pemilik perniagaan tempatan mencapai kejayaan dalam talian.

Find Us

Robin Ooi
SEO Agency
390-G, Jalan Panchor, Taman Continental,
11600 Georgetown
Pulau Pinang
Malaysia
014-975 6687

Open: Monday-Friday 10am-5pm

Robin Ooi SEO Malaysia Facebook Robin Ooi SEO Malaysia YouTube Robin Ooi SEO Malaysia Twitter